Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Συγχαρητήρια στους Τελειόφοιτους Μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης

 4o geniko likeio kozanisΟ Διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης κ. Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Τάξης για την προσπάθεια που κατέβαλλαν σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής μας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, οι επιδόσεις τους υπήρξαν εξαιρετικές.
Κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό μορίων με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν υψηλόβαθμες σχολές, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα όνειρά τους.
    Και για όσους μαθητές μας δεν κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους, ας μη σταθεί αυτό τροχοπέδη για τη μετέπειτα ζωή τους, αλλά αντίθετα να αποτελέσει κίνητρο για νέες προσπάθειες.
   Αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών μας για την υποστήριξη στο δύσκολο αγώνα των παιδιών τους. Είμαστε σίγουροι ότι την ίδια ψυχική δύναμη, αντοχή και υπομονή θα επιδείξουν σε κάθε βήμα της ζωής τους.
   Σας ευχόμαστε να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί στη ζωή σας, χωρίς να χάσετε τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό των νεανικών σας χρόνων.
 Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου