Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Συγχαρητήρια στους Τελειόφοιτους Μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης.

Μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα προσωπικά μου συγχαρητήρια καθώς και να μεταφέρω αυτά των Καθηγητών του 2ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης προς τους Μαθητές μας . Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε ότι οι επιτυχίες των μαθητών μας κατατάσσουν το Λύκειό μας ως Πρώτο σε επιτυχίες στο Νομό Κοζάνης . Μάλιστα οι επιτυχίες αρκετών μαθητών μας τους κατατάσσει από τους πρώτους Πανελλαδικά . Οι υψηλές σε μόρια επιτυχίες των μαθητών μας τους ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες για να υλοποιήσουν τα όνειρα τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση . Για τους μαθητές μας με λιγότερα μόρια επιτυχίας πιστεύω ότι το Λύκειο μας τους πρόσφερε εκείνα τα εφόδια και τις εμπειρίες ώστε να ακολουθήσουν την ζωή τους ως έντιμοι και παραγωγικοί πολίτες . kozan.gr
Αγαπητοί μας Απόφοιτοι του 2ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης κατά την μαθητική σας διαδρομή  πρέπει να αποκομίσατε την γνώση ότι με αγώνες , θυσίες και προσπάθεια κατακτώνται οι στόχοι στην ζωή μας .  Να έχετε ορόσημο στην ζωή σας ότι τίποτα δεν σας χαρίζετε αλλά όλα κατακτιούνται με θέληση και εντιμότητα .
Στους Γονείς των μαθητών μας τους εύχομαι να καμαρώνουν όπως πρέπει να παιδιά τους και να είναι πάντα το στήριγμά τους .
     Θερμά Συγχαρητήρια !
                                                                             Ο Διευθυντής του
                                                                   2ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης
Μπονάτσος Βλάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου