Παρασκευή 24 Μαΐου 2013


Δελτίο τύπου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης συμπαραστέκεται στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Σωματείου Εργαζομένων σε Βρεφονηπιακούς και Νηπιακούς Σταθμούς, οι οποίοι ξεκινούν σήμερα 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, με στόχο το αυτονόητο δικαίωμα του καθενός στην εργασία και την αξιοπρεπή διαβίωση, την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των παρεχόμενων υπηρεσιών πρόνοιας προς τους πολίτες.
Η απαξίωση του ανθρώπινου δυναμικού και των υπηρεσιών των Δήμων είναι ενταγμένη στη συνολική προσπάθεια κατάργησης του Δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα τους, αλλά και την καθημερινή εξυπηρέτηση των μνημονιακών και άθλιων πολιτικών της τρικομματικής συγκυβέρνησης.
Γι’ αυτό η συσπείρωση και η ενωτική αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων και φαινομένων είναι υπόθεση ΟΛΩΝ, των εργαζομένων των Δήμων και των πολιτών, για να μπει ένα τέλος στις ευκαιριακές και δόλιες πρακτικές που υποβαθμίζουν τις ζωές όλων μας.
Εμείς θα τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν, να επιμείνουν όπως θα κάνουμε και εμείς, γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας και αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν.
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου